Kestävää ruokaa ja kasvua Hämeessä

Blogi hämäläisestä ruokaketjusta kehittäjien silmin.

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Opintomatka ja koulutuspäivä

Tiistaina opintomatkailimme Valiolla, ProAgria Maatalouden laskentakeskuksessa ja Gårdskullan kartanossa sekä kuulimme hyvät hanke-esittelyt Uudenmaan alueen hankkeista.
Matkalaisten kommentteja:
- Hyvät kohteet ja hyvät puhujat
- Asiat jäävät mieleen, kun käy yrityksessä paikanpäällä. Samalla syntyy kontakteja, joihin voi tarvittaessa olla yhteyksissä
- Kohteet tukivat omaa ammatillista osaamista ja esitykset avasivat asioiden taustoja
- Valion tuotekehityksen merkitys ja laajuus sekä brändin merkitys
- ProAgria Maatalouden laskentakeskuksen rooli ja tehtävät
- hanketoimijoiden tietoisuus toisista "copy by pride"
- tilojen välisen yhteistyön ja verkostoitumisen tärkeys
- jatkojalostuksen merkitys ja toimintatapa

Torstaina olin Seinäjoella kuuntelemassa Sikatalouden tulosseminaaria.
Oli mielenkiintoista huomata eroavaisuuksia ja samankaltaisuuksia lypsykarja- ja sikasektorin välillä.  Terhi Torikan jutussa Maaseuduntulevaisuus 11.6.2012 avattu seminaarin sisältöä.
Seminaariesitykset löytyvät ProAgrian sivuilta kohdasta Tapahtumat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti