Kestävää ruokaa ja kasvua Hämeessä

Blogi hämäläisestä ruokaketjusta kehittäjien silmin.

torstai 12. huhtikuuta 2012

Vastuullisuus elintarvikeketjussa

MTT:ltä uusi käytännönläheinen julkaisu vastuullisuudesta elintarvikeketjussa
Heikkurinen, P., Jalkanen, L., Järvelä, K., Järvinen, M., Katajajuuri, J-M., Koistinen, L., Kotro, J., Mäkelä, J., Pesonen, H-L., Riipi, I., Ulvila, K-M., Forsman-Hugg, S. (2012). Vastuullisuus ruokaketjussa: Eväitä johtamiseen, mittaamiseen ja viestintään. MTT: Jokioinen.

Julkaisu sisältää työkaluja mittaamiseen alkutuotannon, teollisuuden ja kaupan käyttöön. Mittarit käsittelevät vastuullisuuden seitsemää ulottuvuutta: ympäristö, tuoteturvallisuus, ravitsemus, työhyvinvointi, eläintenhyvinvointi, paikallinen hyvinvointi ja talous. 

Aiheesta järjestetyn tiedotustilaisuuden materiaalit.

blogiteksti Riitta Lehtinen 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti