MTT:ltä uusi käytännönläheinen julkaisu vastuullisuudesta elintarvikeketjussa
Heikkurinen, P., Jalkanen,
L., Järvelä, K., Järvinen, M., Katajajuuri, J-M., Koistinen, L., Kotro,
J., Mäkelä, J., Pesonen, H-L., Riipi, I., Ulvila, K-M., Forsman-Hugg, S.
(2012). Vastuullisuus ruokaketjussa: Eväitä johtamiseen, mittaamiseen ja viestintään. MTT: Jokioinen.
Julkaisu sisältää työkaluja mittaamiseen alkutuotannon, teollisuuden ja kaupan käyttöön. Mittarit käsittelevät vastuullisuuden seitsemää ulottuvuutta: ympäristö, tuoteturvallisuus, ravitsemus, työhyvinvointi, eläintenhyvinvointi, paikallinen hyvinvointi ja talous.
Aiheesta järjestetyn tiedotustilaisuuden materiaalit.
blogiteksti Riitta Lehtinen
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti